× بستن تبلیغات
جولای
31
2017

مشخصات آشپزخانه های صنعتی

انبارداری یک خدمت اقتصادی است و عبارت از تهیه و نگهداری کالا به منظور عرضه به موقع آن یا گسترش دادن مدت عرضه آن است به نحوی که کالا برای مدت بیشتری قابل دسترس و مصرف باشد در اقتصاد هر کشوری انبارداری ها حلقه هایی از زنجیره تولید ، انتقال ، توزیع و مصرف به شمار رفته و نقش اتصال و واسطه را درانتقال کالا از مناطق تولید به بازارهای مصرف وسپس توزیع محل
دسته بندی هتل داری
فرمت فایل pdf
حجم فایل 1198 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96

مشخصات آشپزخانه های صنعتی

فروشنده فایل

کد کاربری 7363

مشخصات آشپزخانه های صنعتی ،آیتم های لازم جهت طراحی آشپزخانه صنعتی ،بخش بندی تجهیزات ، برآورد تجهیزات ،بهداشت محیط در آشپزخانه های صنعتی ،انبارهای مواد غذایی و مشخصات کامل آن ، اهداف انبار داری ، راهنمای بهداشت انبار مواد غذایی

      دانلود نینجاگرام   افزایش فالووراینستاگرام   سایت تبلیغاتی   سایت آگهی رایگان   تبلیغ کانال تلگرام

درباره نویسنده:

فرستادن دیدگاه

نوشته‌های تازه

× بستن تبلیغات